Algemene voorwaarden verhuur

Bestellingen via de website worden altijd bevestigd per mail of telefonisch. Indien u geen bevestiging van ons ontvangen hebt, dan is er iets misgelopen in ons programma.

Annulatie van bestelling kan kosteloos tot 2 weken voor het event. Van 2 weken tot 48 uur voor het event is 50% van het totale bedrag verschuldigd. Bij annulatie binnen 48 u voor de start van de verhuring is 100% van het bedrag verschuldigd.

Het ophalen van de planten gebeurd met aangepast vervoer. De planten moeten rechtstaand vervoerd worden in een afgesloten bestel- of vrachtwagen.

De planten kunnen afgehaald worden vanaf het afgesproken uur. Bij het terugbrengen moet het vooraf afgesproken uur gerespecteerd worden. Indien u door onvoorziene omstandigheden verhinderd wordt, gelieve ons te contacteren.

Indien u kiest voor levering van de bestelling: de planten en potten worden afgeleverd tot aan de deur op de begane grond. Indien u wenst dat het op zijn plaats zetten van de planten door onze diensten gebeurd, gelieve dit te melden vooraf. De uren die hiervoor nodig zijn worden berekend aan 35,00 euro per uur per man. Bij de ophaling van de planten dient alles verzameld te worden op een centrale plaats waar men de planten eerder afgeleverd heeft.

Alle planten en potten worden het ganse jaar door ons verzorgd. Er wordt gesnoeid, behandeld tegen ziektes en bemest. Er worden jaarlijks diverse nieuwe planten aangekocht om de kwaliteit te behouden. Gelieve de planten en potten met respect te behandelen en te transporteren. De planten en potten worden in goede staat door ons aan u toevertrouwd, indien er beschadiging is zal de kostprijs aan u worden aangerekend.

De betaling gebeurt contant bij afhaling of levering. U kan op eenvoudige vraag een factuur bekomen.

Indien u problemen ondervindt gelieve dit aan ons te melden. We zorgen altijd naar een oplossing waarbij beide partijen tevreden zijn.